Sponsorer & tack

För att kunna bedriva det arbete vi gör som ideell förening är finansiering av vår verksamhet en grundläggande förutsättning. Därför är vi glada över att tillsammans med Kvinnojouren Annfrid ingå i ett IOP med Södertälje kommun som möjliggör delfinansiering till en av våra tjänster. I övrigt är vår verksamhet beroende av projektmedel som vi årligen söker men som på grund av dess kortsiktighet bidrar till att verksamheten ser olika ut från år till år.

Tack till:

Astra Zeneca som för tredje året i rad bidragit med 150.000 kronor till föreningen och möjliggjort en heltidsanställning för verksamhetsansvarig.

Enhörna syförening som bidragit med 5000 kronor till föreningen.

Tack för att ni är med och bidrar till ett jämställt samhälle fritt från våld!

 

Även stort tack till:

Solveig Betnér – webbdesigner och grafisk formgivare som under flera år hjälpt oss med våra hemsidor och så även nu vid nystarten av Juventas ungdomsjour. http://solveigb.com/

Lina Neidestam – Illustratör och serietecknare som illustrerat de välkända bilderna till Juventas systrar och nu även till Juventas bröder. http://www.linaneidestam.se/

Grafikpunkten – Tryckeriet som hjälpt oss med nya visitkort och affischer och som vi fortsätter samarbeta med kring aktiviteter för ungdomar. http://grafikpunkten.se/


Vill du eller ditt företag också vara med i kampen för ett jämställt samhälle fritt från våld? Kontakta oss för mer information om hur du kan bidra!

Mail: info@juventasungdomsjour.se

Telefon: 08-550 680 60 / 070-310 28 44


Vi som jobbar på ungdomsjouren

Jonna

Jonna

Ansvarig för verksamheten och utbildad socionom. Hon samordnar ungdomsjourens olika områden, utbildar och handleder volontärer, har stödsamtal med unga tjejer, ger skolinformation m.m.

Majd

Majd

Projektledare för Achawat Tayebat som syftar till att integrera nyanlända tjejer i Södertälje genom att erbjuda systerskap med verksamhet på arabiska eller syrianska.

Evelina

Evelina

Projektledare för ungdomsjourens ordinarie verksamhet för systerskap med uppdraget att träffa alla lilla- och storasyster, matcha, följa upp och utvärdera systerskapen.

peter-sv

Peter

Projektledare för Juventas bröder, samordnar manliga volontärer och jobbar för att etablera en samverkan med bland annat skolor och fritidsgårdar för en långsiktig attityd- och normförändring kring maskulinitet, våld och genus.