Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julmys för stödsökande, medlemmar och intresserade 11 december!

december 11, 2018 @ 16:00 - 19:00

Inbjudan till julmys för dig som har kontakt med, är medlem i, eller vill veta mer om Södertäljejourerna!

Efter ett fantastiskt härligt år för oss i Södertäljejourerna (Kvinno- brottsoffer- och Juventas ungdomsjour) vill vi avsluta året med att ge kärlek tillbaka till dig. Kanske har du haft kontakt med oss under året, är medlem hos oss, volontär i någon av våra verksamheter eller vill veta mer om vad vi gör. Alla är välkomna!

Vi bjuder på fika med varm glögg och bakat! Till barnen har vi julklappsutdelning.

Tiderna är: 11 december kl. 16-19.00. Kom när du kan under tiden, det är öppet hus.
Adressen: Köpmangatan 3, 8 trappor.

Under julfikat ser vi tillbaka på ett fantastiskt år och berättar mer om många av de spännande sakerna som vi kommer arbeta med under 2019.

 

Vill du komma? Säg till senast den 7/12 på info@sodertaljejourerna.se.

 

Vi hoppas att du vill dela kvällen med oss!

 

Detaljer

Datum:
december 11, 2018
Tid:
16:00 - 19:00

Arrangör

Södertäljejourerna

Plats

Juventas ungdomsjour
Köpmangatan 3, 8 tr
Södertälje,
+ Google Map

Vi som jobbar på ungdomsjouren

Evelina

Evelina Aho Fältskog

Verksamhetsansvarig för stödverksamheten. Hon samordnar ungdomsjourens olika verksamhetsområden som handlar om att stötta och finnas för unga. Hon utbildar och handleder volontärer, har stödsamtal och har föreläsningar. Hon är utbildad socionom och erbjuder stödsamtal för unga där du kan komma gratis och helt anonymt. Om du är ungdom kan du ringa, maila eller smsa henne om du vill ha kontakt med henne. Vi har tystnadsplikt.

Mail:
Evelina.faltskog@
sodertaljejourerna.se

Telefon:
08-550 680 60 / 070-310 28 44

Stina

Stina Wiman

Operativ chef över Södertäljejourerna, som är Juventas ungdomsjour, Kvinnojouren Ann-frid och Brottsofferjouren Södertälje. Är övergripande ansvarig för Juventas ungdomsjour verksamhet och arbetar med organisationens utveckling.

Mail:
stina.widman@
sodertaljejourerna.se

Telefon:
079-068 2552

Sofie

Sofie Markne

Verksamhetsansvarig över utåtriktade, opinionsbildande och det förebyggande verksamheten. Sofie samordnar, handleder och utvecklar den utåtriktade verksamheten på Juventas ungdomsjour. Hon är ansvarig över de våldsförebyggande metoderna "kärlek börjar aldrig med bråk" och "less pain more gain". Hon arbetar mycket med föreläsningar som inspirerar unga såväl som vuxna att vara med i en förändring för en värld fri från våld. Kontakta henne för att boka föreläsningar, workshops eller om du vill beställa metoden "kärlek börjar aldrig med bråk".

Mail:
sofie.markne@
sodertaljejourerna.se

Telefon:
073-860 06 12

Katarina

Katarina Carlie

Katarina är projektledare för ungdomsjourens syskonverksamhet med uppdraget att se till att de som vill ha en mentor utav oss ska få det - oavsett kön. Till henne hör du av dig om du är ung och vill ha en mentor - ett äldre "storasyskon" som du träffar regelbundet, helt gratis. Är du vuxen och känner någon som behöver en mentor av oss är det Katarina du kan maila. All kontakt med oss är frivillig, och vi står för alla utgifter. Vi har tystnadsplikt.

Mail:
katarina.carlie@
sodertaljejourerna.se

Telefon:
070-970 25 51